Hond persoonlijkheidstypen: welke heeft uw pooch?

NEW YORK — Het blijkt dat veel hondenbezitters telepathische vaardigheden hebben! Zeven op de tien huisdier ouders beweren dat ze kunnen lezen hun harige metgezellen’ gedachten.

Volgens een recent onderzoek onder 2.000 hondenbezitters die keken naar hoe goed ze hun hondenvrienden kennen, is 74 procent ervan overtuigd dat ze op elk moment begrijpen wat hun huisdier wil. Evenzo, 71 procent het gevoel dat hun hond begrijpt hen, ook, eraan herinnerend dat het duurde ongeveer zes maanden om tot dat punt door binding activiteiten zoals het spelen van apporteren (50%) of het nemen van hen op wandelingen (48%).

Om beter te communiceren met hun pups, zeggen eigenaren dat sommige van de makkelijkste commando ‘ s die ze hun honden geleerd waren “zitten,” “liggen,” of “blijven.”Anderen duurde iets langer voor hun harige vriend om goed te krijgen, zoals “down,” “etenstijd,” of “nee.”

De meeste hondenbezitters kennen hun huisdieren zo goed dat 70 procent hun hoektanden beschouwen als hun “mini-me” omdat ze zulke vergelijkbare persoonlijkheden hebben.

Dieren persoonlijkheidstypes

Uitgevoerd door OnePoll namens Ollie voor National Pet Day, het onderzoek vroeg ook respondenten om de kenmerken en eigenschappen van hun harige vrienden te beschrijven, waaruit blijkt dat velen grappige, eigenzinnige en trouwe honden hebben.

Als het gaat om de persoonlijkheden van hun pups, beschrijven eigenaren hen meestal als “The Guardian” (Beschermend, imposant, gehecht), “The Family Dog” (gemakkelijk om mee om te gaan, geweldig met kinderen, zacht), of “the Class Clown” (goofy, onderhoudend, onhandig).

Ouders van” The Guardian “(84%) of” The Dedicated Worker ” (betrouwbaar, gehoorzaam, high-energy) (83%) geloven dat ze vooral graag willen weten wat hun hond wil. Evenzo, 72 procent van alle honden ouders denken dat ze weten wat hun huisdier zal doen voordat ze het doen, met drie op de vijf van degenen die hebben “de klasse Clown” aandringen dat ze weten wat gekke capriolen hun hond zal doen volgende (62%).

Twee op de drie mensen die nieuwsgierige honden hebben zoals” de waakhond “(waakzaam, alert, blaft veel) en” de onafhankelijke denker ” (intelligent, nieuwsgierig, doet graag dingen op zichzelf) beweren te weten welke gedachten door het hoofd van hun harige vriend lopen (65%).

Voor degenen met een mini-me huisdier, veel respondenten zeggen dat ze zijn zo komisch als hun “Class Clown” (64%), terwijl anderen beweren dat ze zijn degenen waar iedereen op kan rekenen, zoals “The Dedicated Worker” (84%). De helft van degenen die “sociale vlinder” pups (high-energy, houdt van aandacht, uitgaande) zien zichzelf in hun pup ‘ s vriendelijke acties (54%).

Een stap voor blijven

Weten wat er komt met hun harige vrienden kan nuttig zijn voor de 78 procent van de huisdier ouders die zeggen dat hun hond precies weet wanneer ze iets doen wat ze niet horen te doen. Omdat 68 procent denkt dat hun honden zijn te energiek om bij te houden met, twee op de vijf hebben “doggie-proofed” hun huizen (41%) door het beveiligen van items of paden.

Hondenbezitters hebben meer kans om hun huis veilig te stellen als ze onhandige, energieke honden hebben zoals “The Class Clown” (27%) of “the Watch Dog” (41%). Mensen hebben ook” doggie proofed ” hun huizen door het verplaatsen van giftige items zoals medicijnen of schoonmakers buiten het bereik (43%), het houden van vuilnisbakken bedekt en uit het zicht (41%), of het blokkeren van kleine ruimtes (39%).

“Veel huisdier ouders zijn overweldigd met de verscheidenheid aan opties beschikbaar. Er zijn zoveel keuzes, en hoe weet je welke het beste is voor je familie? Ingeblikt voedsel of droge brokjes? Graanvrij of niet? Zoveel vreemd klinkende ingrediënten? En dan, hoe weet je of je hond het leuk zal vinden?”zegt Bridget Meadow, hoofd eten bij Ollie, in een verklaring. “Vanuit het oogpunt van voedselontwikkeling hebben we twee consumenten te bedienen: de huisdier ouder die de voedselkeuzes maakt en het huisdier dat het voedsel eet. Hun behoeften overlappen niet altijd perfect, dus het is belangrijk om te werken om ze in evenwicht te brengen door ervoor te zorgen dat het huisdier de smaak krijgt waar ze van houden en de essentiële voedingsstoffen die goed voor hen zijn in een formaat dat hun menselijke ouder graag serveert.”

Het tonen van uw hond liefde door middel van goed eten

Ongeacht hun persoonlijkheidstype, huisdier ouders zouden beschrijven hun honden als liefdevol (35%), speels (33%), en intelligent (32%).

Omdat ze dol zijn op hun harige vrienden, is het geen verrassing dat drie op de vier hondenbezitters willen dat hun pups zo goed eten als ze doen, vooral omdat een vergelijkbaar percentage merkt dat hun honden in een betere stemming zijn na het hebben van voedzame maaltijden (74%).

“Vers hondenvoer van menselijke kwaliteit is de afgelopen jaren in opkomst en biedt een gezonder alternatief voor traditioneel Hondenvoer”, zegt Meadow. “Denk aan je levensstijl, eetgewoonten en budget als je nadenkt over hoe je dit lid van je familie moet voeden. De handeling van het voeden van hen een maaltijd, voedsel dat zorgvuldig wordt bereid om heerlijk en voedzaam te zijn, is een ware daad van liefde.”

Add Comment