Puppy liefde: 7 op de 10 mensen echt overwegen hun hond hun beste vriend

NEW YORK — Twee derde van de Amerikanen beweren dat ze geen kosten sparen als het gaat om hun harige metgezellen. Van de 2000 bevraagde hondenbezitters zeggen Vier op de vijf dat ze hun honden zoveel mogelijk verwennen.

Dit kan zijn omdat driekwart van de respondenten hun hond beschouwen als een lid van hun familie. Hetzelfde aantal zijn bereid om de extra mijl te gaan voor hun pooch omdat ze een onvervangbare band met hen hebben. In feite wil 79 procent hun pups alles geven wat ze nodig hebben om zich geliefd te voelen.

De koninklijke behandeling

Tachtig procent zegt dat het belangrijk voor hen is dat hun harige vriend er schoon en goed onderhouden uitziet, dat is waarschijnlijk de reden waarom meer dan de helft van de hondenbezitters hun pup minstens vijf keer per jaar naar de salon neemt. Ter vergelijking: 42 procent van de respondenten bezoekt minder vaak hun eigen salons.

Hond ouders houden ook verwennen hun vierbenige metgezellen met “traktaties en knuffels, “”lange wandelingen,” of ” nieuw speelgoed.”Terwijl 73 procent het erover eens dat het verwennen van hun honden is een van de beste manieren om hen liefde te tonen, een vergelijkbaar aantal verwennen hun hond meer dan ze ooit dachten dat ze zou doen (72%).

Dertig procent van de hondenbezitters zelfs eigenaar van een huisdier kinderwagen die ze hun hond dragen rond in, en nog eens 21 procent van plan op het krijgen van een om hun harige vriend rond te rijden, volgens het onderzoek uitgevoerd door OnePoll in samenwerking met PuppySpot.

Huisdier ouders hebben het moeilijk om weg te blijven van hun pups. Velen nemen hun honden mee om boodschappen te doen (51%) of als ze vrienden en familie inhalen (40%). Twee op de vijf gaan op zoek naar restaurants die huisdieren toestaan en 35 procent geeft prioriteit aan huisdiervriendelijke vakantieplekken zodat hun harige vriend niet uit hun plannen wordt weggelaten.

verzorging van puppy ' s

Zijn honden net zo belangrijk als kinderen?

Een andere manier waarop hondenbezitters hun pups liefde tonen is door hun verjaardag te vieren( 57%), met nieuw speelgoed (56%), een feestje (52%), of een uitstapje om rond te hangen met hun hondenvrienden (49%). Driekwart van de huisdier ouders tonen hun liefde door te kijken naar de perfecte items voor hun honden (76%), besteden bijna 300 uur per jaar op zoek naar de beste traktaties en speelgoed.

Het maken van goede keuzes is ook belangrijk voor hondenbezitters, met 83 procent van de respondenten die kinderen hebben het erover eens dat het verzorgen van hun honden net zo belangrijk is als het verzorgen van hun kind.

“Als een gemeenschap van hondenliefhebbers, weten we uit de eerste hand over de verschillende manieren waarop honden ouders liefde en genegenheid tonen aan hun bontbaby, en hoe deze momenten vertrouwen opbouwen en een levenslange band creëren,” zegt Claire Komorowski, CEO van PuppySpot, in een verklaring. “Of het nu gaat om lange wandelingen, speciale traktaties, nieuw speelgoed of gewoon wat knuffels, elke hond moet worden verzorgd op een manier die laat zien hoe speciaal en aanbeden ze zijn.”

De meeste respondenten herinneren zich het mee naar huis nemen van hun honden als een van de gelukkigste dagen van hun leven (72%). Sommige van hun favoriete herinneringen aan hun hond zijn momenten waarop hun pup in slaap viel op hen op de weg naar huis of de eerste keer dat ze sprong in hun schoot. Meer dan twee derde van de hondenbezitters beschouwen hun hond als hun beste vriend (69%), en 73 procent denkt dat het hebben van een hond hen een meer sentimentele of emotionele persoon heeft gemaakt.

Add Comment