Grote (Huisdier) ontslag: 6 op de 10 hebben ontslag genomen omdat hun kantoor was niet huisdiervriendelijk!

NEW YORK — Huisdieren zijn blijkbaar een belangrijke reden voor ” de grote ontslag.”Volgens een nieuwe enquête stoppen mensen eigenlijk met hun baan om meer tijd met hun huisdieren door te brengen. Meer dan twee derde van de eigenaren van huisdieren heeft gezocht naar een meer flexibele baan om meer tijd te besteden aan hun harige vrienden.

De recente peiling van 2.000 werknemers eigenaren van gezelschapsdieren bleek dat 71 procent hebben een belangrijke verandering in het leven als gevolg van hun huisdier. Zes op de tien hebben eerder een baan verlaten omdat ze gedwongen werden terug te keren naar een kantoor dat niet huisdiervriendelijk was.

Uitgevoerd door OnePoll namens Vetster voorafgaand aan de Nationale Dag van het huisdier op 11 April, de enquête bleek ook dat zeven op de 10 bereid zijn om een loonsverlaging te accepteren als het betekent dat ze hun huisdier naar het werk kunnen brengen. De afgelopen twee jaar zijn “ruff” voor velen geweest, met 71 procent zeggen dat ze nu meer zouden profiteren van een huisdiervriendelijk kantoor dan ze vóór de pandemie zouden hebben.

Achtenveertig procent voegt daaraan toe dat hun huisdieren hun productiviteit op het werk hebben verbeterd, waaronder meer dan de helft van zowel katten-als hondenbezitters (respectievelijk 56% en 53%). Knaagdieren als huisdier braken het ijs in vergaderingen vaker dan andere huisdieren (69%), terwijl kleine dieren zoals konijnen en fretten meer kans hadden om hun huisdier ouders te inspireren en hun productiviteit te verhogen (65%).

huisdieren op kantoor

Kunnen huisdieren daadwerkelijk werkplekken verbeteren?

Over het algemeen, meer dan twee derde gecrediteerd nieuwe vriendschappen op het werk op de aanwezigheid van hun harige pal ‘ s, met de gemiddelde persoon het verkrijgen van zeven nieuwe werkplek vrienden. Huisdieren hebben ook hun werkdagen veranderd, waarbij katten (56%) en honden (54%) hun mensen een gevoel van comfort geven.

Veel werkplekken reageren op huisdier ouders ‘ behoeften-42 procent melden dat hun kantoren voorraad Dierbenodigdheden zoals kommen en poepzakken.

“Uit onze gegevens blijkt dat veel huisdierouders positieve ervaringen hebben opgedaan wanneer hun huisdieren een rol hebben gespeeld op de werkplek”, zegt Mark Bordo, CEO van Vetster, in een verklaring. “Huisdieren kunnen helpen bij het creëren en onderhouden van een positieve cultuur op het werk, terwijl het verbeteren van de geestelijke gezondheid van mensen en het bevorderen van vriendschappen tussen collega’ s.”

Acht op de 10 zeggen tijd doorbrengen met hun huisdier verhoogt hun geestelijke gezondheid, en hetzelfde bedrag voelt minder angst op de werkplek wanneer hun huisdier aanwezig is. Hoewel 87 procent hun huisdieren als onderdeel van het gezin, 57 procent voelt zich schuldig het verzorgen van hun huisdier tijdens de werkuren.

“We hebben genormaliseerd het verzorgen van kinderen tijdens de werkuren, dus waarom niet alle leden van het huishouden?”Bordo voegt eraan toe. “Bedrijven kunnen hun bijdrage leveren door werknemers een volledige of halve dag vrij te geven om voor hun bontvrienden te zorgen, te doneren aan een goed doel naar keuze, of een pet – meet-up te organiseren op de Nationale Dag van het huisdier.”

Add Comment