Engel Muffin?!? 6 op de 10 beoordelaars op basis van de namen die ze hun huisdieren geven!

NEW YORK — In een aflevering van seizoen 11 van HBO ‘ s hit komedie “Curb Your Enthusiasm,” Larry David worstelt om zelfs de naam van “Angel Muffin,” een hond die hij is overeengekomen om te kijken uit te spreken. Zijn pure afkeer voor de naam leidt zelfs tot een bijna-dood incident voor de pooch. Het blijkt dat hij niet alleen is als het gaat om een sterke mening over namen van dieren. Volgens een recent onderzoek geven meer dan Zes op de tien toe andere mensen te beoordelen op basis van de namen die ze hun huisdieren geven.

Een recente studie vroeg 2,005 Amerikanen om het denkproces te beschrijven dat ze gebruiken bij het kiezen van namen voor hun dierlijke metgezellen en vond dat een op de vier Amerikanen zeggen dat ze graag hun huisdieren naar voedsel noemen.

Naamspel voor huisdieren

Naast de 28 procent van de respondenten die hun huisdieren heerlijk klinkende namen als “Meatball” of “Biscuit” hebben gegeven, 36 procent geven hun vierbenige vrienden “menselijke” namen-zoals Jessica of Kevin. Dat is vergeleken met 32 procent die de voorkeur geven aan “traditionele” koosnamen zoals Fido of Fluffy.

Uitgevoerd door OnePoll namens PupBox, de enquête ook gevraagd welke thema ‘ s mensen gebruiken bij het benoemen van meerdere huisdieren in hetzelfde huishouden. De meest populaire keuzes zijn popcultuur iconen en fictieve personages (37%), gevolgd door historische cijfers (33%).

Voor individuele huisdier namen, 38 procent zou gebruik maken van een interessante naam van een kennis voor inspiratie, terwijl een vergelijkbaar percentage hun inspiratie uit films zou krijgen, TV-shows, boeken, en muziek.

Ongebruikelijke namen kunnen helpen een huisdier opvallen, voor beter of slechter, als 68 procent zeggen dat ze meer kans om een naam te onthouden (mens of dier) als het uniek is of uit de gewone.

“Het selecteren van een naam voor uw nieuwe puppy kan heel leuk zijn, maar je wilt een naam die je graag zeggen (en horen), omdat je je pup veel bellen het eerste jaar,” zegt Ariel Zvaifler, medeoprichter van PupBox, in een verklaring. “Je wilt de lengte van de naam te overwegen, hoeveel lettergrepen, en als het klinkt als andere woorden (die je pup zou kunnen verwarren).”

namen van huisdieren

Selectieprocedure

De poll keek ook naar de meest voorkomende eigenschappen die mensen overwegen bij het benoemen van een huisdier. Iets meer dan de helft van de peiling (51%) kijken naar het geslacht van het huisdier, gevolgd door 49 procent die rekening houden met de persoonlijkheid van het huisdier, terwijl 42 procent kijken naar de grootte van hun dier.

Met zoveel factoren om rekening mee te houden, is het geen wonder dat 85 procent van de huisdier ouders hun huisdier ten minste één bijnaam hebben gegeven. Bijna twee derde van hen beweren dat ze de bijnaam van hun huisdier zo vaak gebruiken dat ze de werkelijke naam van hun metgezel zijn vergeten.

Als het gaat om training, 55 procent van de respondenten zeggen dat het langer dan twee weken duurde voor ze hun huisdier de naam te leren.

Dat is misschien de reden waarom bijna zes op de tien geloven dat het onderwijzen van een dier zijn naam is een van de moeilijkste onderdelen van het krijgen van een nieuw huisdier, en nog eens 58 procent uitte bezorgdheid over hoe ze hun nieuwe metgezel te trainen.

“Een nieuwe aanwinst in huis brengen is ontzettend spannend, maar de gedachte om een nieuwe pup te trainen kan ook een beetje overweldigend zijn. Enkele belangrijke tips voor je nieuwe trainingsreis zijn het belonen van goed gedrag, consistent zijn en het doen van veel herhalingen met je pup,” zegt Zvaifler. “Ik stel ook voor om trainingssessies kort en leuk te houden, gevuld met traktaties, huisdieren en woorden van aanmoediging! Training klassen zijn een andere manier om te gaan, of als u liever om thuis te trainen, check out training sites of puppy abonnement dozen die worden geleverd met puppy training gidsen.”

Add Comment